Rochie Nellie Black


   |  recenzii
111.75 lei    La cos

Detalii produs

BG991NEGRU

Doamnele si domnisoarele ce poarta marimi mai mari la haine nu sunt uitate atunci cand vine vorba despre vestimentatia pentru petreceri si evenimente cu eticheta. Acestea sunt complimentate de rochii de ocazie sau office pe corp, midi, in culori tari sau inchise ce le stau cel mai bine. Materialele cele mai potrivite pentru astfel de tipuri de corpuri sunt cele elastice iar modelul de fata este intruchiparea perfecta.

O rochie de ocazie neagra, de tip bodycon, cu o lungime medie si cu maneci trei sferturi este perfecta pentru o silueta bine conturata, insa rotunjita. Materialul elastic, de calitate, se aseaza bine pe forme si lasa pielea sa respire. Manecile largi ascund brate putin mai mari iar bustul este bine definit de materialul superior. Rascroiala rochiei este rotunda si prezinta incretituri frumoase ce subliniaza cu rafinament o tinuta perfecta pentru birou, pentru intalniri sau pentru evenimente formale.

Manecile sunt tivite, la fel ca si poalele rochiei, de dantela delicata de culoare neagra. De asemenea, la spate, rochia de ocazie prezinta un slit adanc, deosebit de senzual.

  • culoare: Negru

  • rochie eleganta de seara

  • cu insertii din dantela

  • manecile trei sferturi

  • crapatura pe picior si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 96 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Nellie Black face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Nellie Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Nellie Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din satin zmeura scurta cu decolteu petrecut si volanase - PrettyGirl 32999 Lei

Rochie StarShinerS roz prafuit tip creion din material usor elastic cu imprimeu floral 12999 Lei

Rochie neagra eleganta tip creion din material usor elastic captusita pe interior 12999 Lei

Rochie MBG roz zmeura cu fundite la bust si maneci scurte 26069 Lei

Cardigan Mara ivory cu gluga si snur in talie 13599 Lei

Rochie neagra office cu guler elegant 139 Lei

Rochie Ellery White 99 Lei

Rochie Miruna roz cu dungi si broderie 17669 Lei

Palton Teddy kaki cu nasturi si guler ascutit 45999 Lei

Rochie MBG magenta cu pene la baza 46799 Lei