Rochie Nellie Blue


   |  recenzii
111.75 lei    La cos

Detalii produs

BG991ALBASTRU

Nici doamnele ce poarta marimi mai mari la haine nu sunt uitate atunci cand vine vorba despre vestimentatia pentru petreceri si evenimente cu eticheta. Acestea sunt complimentate de rochii de ocazie sau office de tip bodycon, peste genunchi, in culori tari, ce le stau cel mai bine. Materialele cele mai potrivite pentru astfel de tipuri de corpuri sunt cele elastic iar modelul de fata nu face diferenta.

O rochie de ocazie albastra pe corp, cu o lungime medie si cu maneci trei sferturi este perfecta pentru o silueta bine conturata, insa rotunjita. Materialul elastic, de calitate, se aseaza bine pe forme si lasa pielea sa respire. Manecile largi ascund brate putin mai mari iar bustul este bine definit de materialul superior. Rascroiala rochiei este rotunda si prezinta incretituri frumoase ce subliniaza cu rafinament o tinuta speciala.

Manecile sunt tivite, la fel ca si poalele rochiei, de dantela inflorata albastru azuriu. De asemenea, la spate, rochia de ocazie prezinta un slit adanc, deosebit de senzual, ce lasa cat trebuie la vedere.

  • culoare: Albastru

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu insertii din dantela

  • decolteul rotund

  • manecile trei sferturi

  • crapatura pe picior si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 96 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Nellie Blue face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Nellie Blue va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Nellie Blue este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Pantaloni scurti bleu din denim cu elastic in talie 10199 Lei

Rochie Lucretia albastra din tulle cu volanase pe fusta si la umeri 39099 Lei

Rochie Oana in carouri alb negre si puncte multicolore 15999 Lei

Rochie Dy Fashion Milena rosie din tulle cu broderie la bust 145 Lei

Rochie Leonard Collection bleumarin cu imprimeu floral si cordon in talie 24749 Lei

Camasa de dama Fofy roz eleganta cu platca și volane 16999 Lei

Rochie Red Delicious 289 Lei

Top Alisa roz tip lenjerie cu dantela 8999 Lei

Rochie Miruna fucsia din neopren cu margele in talie 26399 Lei

Rochie verde eleganta cu imprimeuri florale 119 Lei