Rochie Office Burgundy Attractive


   |  recenzii
120 lei    La cos

Detalii produs

DO65974V

O culoare in voga pentru aceasta toamna frumoasa este visiniul. Asadar, orice femeie stilata care pune accent pe felul in care se prezinta in public, ar trebui sa tina cont de asta. Aceasta rochie de zi Burgundy Attractive intr-o nuanta bogata de visiniu se potriveste perfect cu orice ocazie speciala la care esti invitata. Dantela care acopera cu delicatete bustul rochiei si manecile trei sferturi ofera o priveliste rafinata tinutei in sine, in timp ce peplumul din talie este ravisant, accentuand si mai frumos un mijloc ca de viespe. Fusta rochiei este midi, cazand frumos pe corp si scotand la iveala formele intr-un mod feminin. Rascroiala este rotunda iar spatele rochiei este acoperit in intregime din aceeasi lucratura fina din dantela visinie. Rochia de zi Burgundy Attractive poate fi purtata si la evenimente formale sau la evenimente festive, deoarece este eleganta si clasica, impunandu-se totusi prin culoarea sa si prin modelul superb al dantelei ce o imbraca. Este o rochie de zi care se incheie in partea din spate cu fermoar, facand-o foarte simplu de imbracat.

  • culoare: Visiniu
  • rochie eleganta de zi, rochie office, rochie cu peplum
  • lucrata din dantela fina
  • manecile trei sferturi
  • decolteul rotund 
  • inchidere prin fermoar in partea din spate
  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: 70% Poliester; 30% Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Office Burgundy Attractive face parte din categoria Rochii de zi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Office Burgundy Attractive va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Office Burgundy Attractive este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de zi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie midi Catinca bleumarin cu imprimeuri roz 109 Lei

Rochie Ella Collection Lorena verde cu broderie pe bust 27519 Lei

Bluza LaDonna by Catalin Botezatu olive cu volane 14999 Lei

Bluza Katarina verde mint cu fundita la decolteu 9359 Lei

Fusta Cami magenta office 14999 Lei

Compleu LaDonna albastru cu bluza cu umar gol 18899 Lei

Rochie Lady Pandora neagra office scurta tip creion din material elastic cu maneci scurte 15199 Lei

Rochie Emalyn Gray 11175 Lei

Rochie Vania maro cu imprimeu waves turcoaz si bej 19799 Lei

Salopeta Pretty Girl albastra cu cordon in talie 9899 Lei