Rochie Prue Gold


   |  recenzii
291.75 lei    La cos

Detalii produs

AR5899ROZ

Domnisoarelor si doamnelor carora le place sa danseze si sa se simta bine toata noaptea li se recomanda o rochie de ocazie lunga pana in pamant, cu decolteu frumos alcatuit si spatele pe jumatate gol. Vor mai avea nevoie de o pereche de stiletto eleganti, in nuante aurite si se pot simti in largul lor pana dimineata devreme.

O rochie de ocazie lunga, in nuante superbe de roz si auriu, care mai este si accesorizata in talie, are umerii goi si bretele subtiri de sustinere, este perfecta pentru o aparitie de vis. Orice domn va dori sa danseze cu tine si vei primi complimente si priviri admirative de la toate celelalte invitate de la petrecerea la care esti.

Mixul dintre rozul placut al fustei si auriul topului este absolut genial, redand o aura de glamour intregului look si evidentiind frumos si coafura sau machiajul posesoarei. Rochia aceasta superba are atat bretele subtiri aurii, cat si maneci lasate pe umeri, in acelasi ton metalizat cu topul.

Decolteul este ravisant si spatele pe jumatate gol. Insa, modelul corsetului acestei rochii de ocazie este mai mult decat simplu, deoarece este suprapus si are si talia marcata printr-un tiv delicat decorat cu pietricele stralucitoare. Mai mult decat atat, aceasta rochie de ocazie incredibil de frumoasa se incheie cu fermoar la spate.

  • culoare: Roz si auriu

  • rochie lunga de seara, rochie de ocazie

  • cu bretele

  • accesorizata in talie

  • umerii goi

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 170 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie Prue Gold face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Prue Gold va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Prue Gold este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Clutch Jaycee Gold 109 Lei

Rochie visinie cu flori traditionala in clos 159 Lei

Rochie din voal subtire roz deschis midi cu aplicatii cu paiete - PrettyGirl 39999 Lei

Tricou lejer Mickey Moon negru 6239 Lei

Rochie Marissa roz in clos 129 Lei

Rochie Emelia rosie accesorizata 11175 Lei

Rochie Elbise neagra clos din satin 25199 Lei

Rochie din tricot reiat gri midi tip creion cu decolteu in v - SunShine 13999 Lei

Rochie neagra Andra cu imprimeuri 159 Lei

Rochie Moze verde cu insertii de albastru si bej 15999 Lei