Rochie Purple Bolero


   |  recenzii
209 lei    La cos

Detalii produs

VL1679MOV

Ce zici de o rochie integral din dantela delicata ce are si un bolero fin din aceeasi culoare pe deasupra? Nu te gandi ca ascunde prea mult vederii. Este o rochie perfecta ce se preteaza femeilor cu un stil vestimentar elegant. Aceasta creatie fabuloasa este perfecta pentru doamnele si domnisoarele cu un bust mare deoarece acopera subtil partea superioara a corpului atragand atentia in partea inferioara a acestuia.

Iar daca esti o marime mai mare sau nu iti plac bratele tale, atunci aceasta rochie de seara este si mai potrivita pentru tine. Asta pentru ca acopera partial si bratele pe care vrei sa le ascunzi din anumite motive. Daca partea superioara este definita de maneci scurte din dantela, decolteu in forma de V si mantie fina mov ce cade vaporos pe umeri si pe spate, fusta acestei rochii de seara este pe corp, de tip creion, venind putin peste genunchi si avand detalii de dantela chiar si spre poalele acesteia care lasa putin la vedere pielea.

  • culoare: Mov

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu bolero

  • confectionata din dantela

  • decolteul in V

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 104 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Purple Bolero face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Purple Bolero va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Purple Bolero este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie - StarShinerS eleganta scurta in clos din stofa material subtire cu volanase 28999 Lei

Rochie StarShinerS neagra de ocazie tip creion din dantela cu aplicatii cu paiete cu maneci trei-sferturi captusita pe interior 25999 Lei

Pantofi negri eleganti cu insertii tip solzi de peste 15949 Lei

Rochie de seara in nuante de roz cu umarul gol 12675 Lei

Rochie StarShinerS gri office scurta in clos din kotott cu imprimeu dogtooth si accesoriu tip curea din imitatie de piele 12099 Lei

Rochie Office Burgundy Attractive 120 Lei

Rochie din satin midi in clos cu guler decorativ - StarShinerS 31999 Lei

Rochie Artista rosie din satin de ocazie in clos crapata pe picior pe umeri accesorizata cu pietre stras 40849 Lei

Rochie eleganta StarShinerS roz prafuit midi tip creion din stofa usor elastica cu broderie 27999 Lei

Rochie MBG neagra cu tull si buline la bust 45999 Lei