Rochie Red Crystal


   |  recenzii
129 lei    La cos

Detalii produs

LL00269

Creatiile de tip bodycon vor fi mereu in trend si vor etala un corp frumos si sexy in adevarata sa splendoare. O rochie de seara precum acest model de culoare rosu te poate transforma si pe tine in zeita din visele sale pline de dorinta. Doar stii ca rosul simbolizeaza putere, seductie, incredere si pasiune.

Cu o asemenea rochie de seara rosie vei fi vedeta serii, te vei simti in largul tau si vei fi in centrul atentiei tuturor. Iti recomandam un acest gen de rochie de seara pentru o petrecere aniversara in care tu ai rolul de sarbatorita. Mai poti purta una dintre aceste modele de rochii de seara si atunci cand esti invitata de iubitul tau in oras.
 
Rochia de seara rosie din imagine este de lungime medie, trecand usor peste genunchi, urmareste linia corpului frumos, modeland si dand forma acestuia, are maneci lungi stramte, decolteu amplu foarte atragator si slit petrecut in fata. De asemenea, este si foarte simplu de imbracat si de dezbracat datorita fermoarului in lungime de la spate.

 

  • culoare: Rosu

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu manecile lungi

  • decolteul in V

  • inchidere prin fermoar la spate

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Red Crystal face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Red Crystal va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Red Crystal este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Misha verde cu alb la bust 22099 Lei

Clutch Elsa auriu in forma de inima 99 Lei

Rochie Ania ivory cu imprimeuri lila 14449 Lei

Rochie de seara Julia kaki 209 Lei

Rochie Cu Imprimeu Pink Flowers 125 Lei

Rochie de seara Anais galbena 289 Lei

Geanta Leslie White 119 Lei

Rochie din stofa neagra midi in clos cu broderie si buzunare laterale 32999 Lei

Rochie Lara verde din dantela cu pliuri mici la baza 27719 Lei

Rochie MBG neagra cu broderie florala argintie 36179 Lei