Rochie Red Unicate


   |  recenzii
259 lei    La cos

Detalii produs

AR1654

Un model de rochie de seara eleganta, lunga si fermecatoare este acesta. De ce? Din mai multe motive evidente. Este o rochie eleganta lunga, de culoare rosie, din tul si corsaj satinat stralucitor, cu paiete pretioase si cu efect de bijuterie. Este o rochie frumoasa ca de printesa, intr-o culoare senzuala si aprinsa care atrage pe loc priviri si fura inimi.

Are o fusta lunga, pana la pamant, din straturi bogate de tul stralucitor. Topul acestei rochii de seara este de fapt un corset sexy care scoate in evidenta bustul purtatoarei. Corsetul este din satin, prezinta detalii atragatoare de broderie si paiete stralucitoare, cu un model complex ce porneste din talie si se termina deasupra sanilor.

Aceasta rochie eleganta nu are nici bretele si nici maneci, avand atat umerii cat si bratele goale, scotand in evidenta delicatetea pielii si compensand cu fusta lunga care acopera intrutotul picioarele. Este potrivita a fi purtata la nunti, la baluri mascate si chiar la banchete sau baluri de miss, ori pe scena pentru a prezenta un eveniment special.

  • culoare: Rosu

  • rochie lunga de seara

  • bust buretat

  • lungime: 133 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Lycra

Rochie Red Unicate face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Red Unicate va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Red Unicate este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Clutch Olena negru cu design in pliuri 12999 Lei

Rochie Oana verde cu dungi si curea verde mint 15999 Lei

Rochie StarShinerS midi asimetrica in clos din material usor cu bretele si volanase la terminatie 26599 Lei

Rochie Pink Intent 11925 Lei

Rochie Clarissa in clos cu model animal print 189 Lei

Pantofi Maleka maro cu toc jos 33999 Lei

Maleta Lora roz cu guler intors 10999 Lei

Sacou LaDonna beige cu buzunare decorative 32999 Lei

Bluza Adelina alba cu aplicatii tip ie 13259 Lei

Bluza cu fermoar roz cu imprimeuri kaki 7199 Lei