Rochie rosie cu design in talie


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

BG222ROSU

Aceasta rochie office cu un croi simplu, dar elegant, este potrivita pentru a fi purtata la birou si la toate acele intalniri formale pe care la are o femeie de afaceri. De asemenea, la intalnirile cu partenerii de afaceri sau cu colaboratorii, reprezinta o alegere foarte inspirata. Rochia rosie, model pe corp, de marime medie, pana deasupra genunchilor, are maneci negre trei sferturi si un joc frumos de linii atat la baza rascroielii rotunde, cat si in talie.

Ceea ce o scoate din anonimat si din sobrietate sunt liniile negre care modeleaza parca corpul si ofera iluzia unei siluete armonioase, de clepsidra. Aceasta rochie office fermecatoare cu rosu si negru se va potrivi de minune pe trupul oricarei corporatiste. Fie ca te afli intr-o functie de conducere, fie ca lucrezi in departamentul de vanzari, fie ca esti cea mai iscusita asistenta intalnita vreodata.

Insa, tot aceasta creatie minunata poate fi purtata si cu ocazia altor evenimente formale. Este versatila si eleganta intr-atat incat sa defineasca o femeie serioasa si cu capul pe umeri.

  • culoare: Rosu si negru

  • rochie eleganta de seara, rochie office, rochie de ocazie

  • cu decolteul rotund

  • manecile trei sferturi

  • crapatura pe picior si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN UE

Rochie rosie cu design in talie face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie rosie cu design in talie va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XL XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie rosie cu design in talie este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Mara bleumarin cu imprimeuri fucsia si curea in talie 22999 Lei

Rochie Blue Poem 99 Lei

Rochie Dara gri cu imprimeuri florale roz si curea in talie 21849 Lei

Bluza Moze fucsia din tricot reiat 13999 Lei

Rochie Ginette neagra lunga de matase cu margelute la bust 65999 Lei

Rochie Ana Radu rosie de ocazie cu decolteu in v croi in clos din tul cu volanase 208999 Lei

Rochie Moze albastra satinata cu pliuri pe fusta 26069 Lei

Rochie MBG neagra cu imprimeu floral si cercuri albe 28559 Lei

Rochie Luxurious Green 379 Lei

Rochie Luana neagra cu buline galbene 23199 Lei