Rochie rosie de seara cu aceesoriu


   |  recenzii
134.25 lei    La cos

Detalii produs

NST829ROSU

Daca te-ai saturat de toare rochiile tale de seara din garderoba, mizeaza pe culoarea rosu. Aceasta rochie formidabila si senzuala este complet rosie si, mai mult decat atat, prezinta si un accesoriu la baza gatului care te scuteste de o accesorizare in plus. Creatia este de lungime medie si cambrata pe corp, evidentiind fiecare forma in cel mai frumos mod.

Are un decolteu rotund marginit de un guleras argintiu din paiete stralucitoare si maneci trei sferturi. Este o tinuta frumoasa, care avantajeaza pe orice femeie datorita simplitatii studiate, dar si a culorii superbe care iese in evidenta de fiecare data.

Eleganta acestei rochii de seara o face perfecta de purtat la nunti, la banchete, mese festive, baluri, evenimente mondene sau petreceri private in club sau in locatii de lux. Oriunde te vei decide sa o imbraci, iti va sta de minune si vei fi din peisaj.

  • culoare: Rosu

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • prezinta colier

  • manecile trei sferturi

  • decolteul rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Jacard din bumbac cu elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie rosie de seara cu aceesoriu face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie rosie de seara cu aceesoriu va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie rosie de seara cu aceesoriu este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Welma neagra cu imprimeu floral orange 22999 Lei

Rochie Delora verde inchis cu maneci scurte tip volanase 16799 Lei

Rochie de vara bleumarin traditonala 159 Lei

Compleu Din Trei Piese Lynn Multicolour 309 Lei

Rochie Amelia roz pudra in clos 145 Lei

Rochie din stofa elastica si suprapunere cu voal roz prafuit midi cu un croi drept 41999 Lei

Rochie midi Natalia verde 109 Lei

Bluza Carla neagra cu trandafiri colorati 12599 Lei

Rochie neagra cu voal aplicat 17925 Lei

Rochie SunShine gri office cu croi in a cu guler tip camasa 18999 Lei