Rochie rosie de seara eleganta


   |  recenzii
134.25 lei    La cos

Detalii produs

NST742ROSU

Peplumul nu a iesit deloc din moda. Doar s-a ascuns o anumita perioada de timp deoarece incepea sa monopolizeze lumea fashion. Insa, din fericire, in prezent, acest model de rochie de seara sau de ocazie, care poate fi purtat si in mediul office, a revenit. Si nu oricum, ci in culori aprinse, care ofera incredere si atrag atentia ca un magnet.

Rochia de seara rosie este definitia perfecta a unei lady boss sau a unei femei cu o incredere mare in sine si cu o prezenta ce intoarce priviri. Se spune ca daca vei purta rosu, vei reusi sa te simti mai bine in propria piele, sa fii admirata si sa ai succes in acea zi. Si daca este asa, de ce sa nu alegi sa porti asemenea stiluri de rochii de seara sau office la evenimentele la care iei parte?

Creatia de fata este pe corp, de lungime medie, are maneci scurte de tip lambada, dantelate, si prezinta un peplum fermecator in talie. Decolteul este in forma de V iar talia este cambrata, iar fiecare forma a corpului este evidentiata frumos.

  • culoare: Rosu

  • rochie eleganta de seara, rochie office

  • cu peplum si volanase

  • decolteul in V

  • banda in talie

  • crapatura pe picior si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 102 centimetri

Material: Stofa fina cu elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie rosie de seara eleganta face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie rosie de seara eleganta va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie rosie de seara eleganta este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie cu imprimeuri Alia multicolor 69 Lei

Rochie din stofa elastica midi in clos cu maneci bufante - StarShinerS 25999 Lei

Bluza Vanessa verde cu imprimeu multicolor si curea in talie 10139 Lei

Rochie visinie office din stofa neelastica cu un croi drept si insertii din plasa 9999 Lei

Rochie Moze verde tip sacou 32999 Lei

Bluza Kassia verde accesorizata cu volanas la decolteu 9359 Lei

Rochie de seara bordo cu crapatura pe picior 449 Lei

Rochie Purple Lace 89 Lei

Bluza Sorana gri cu snur pe maneci 5399 Lei

Rochie De Ocazie Dark Blue Dots 129 Lei