Rochie rosie traditionala in clos


   |  recenzii
145 lei    La cos

Detalii produs

DO1800ROSU

Cauti tinute etno, rochii cu model in stilul diferitelor regiuni ale tarii sau bluze asemanatoare modelului si culorilor iilor stramosesti? Gasesti cele mai frumoase exemple pe Fashion-24.ro. Si sa nu te gandesti deloc ca sunt invechite. Din contra. Aduc un suflu nou lumii modei din Romania, in timp ce promoveaza tot mai mult varietatea si portul popular romanesc inca din vremurile sale bune.

Daca ai cautat asemenea rochii pentru ca esti mandra de mostenirea ta culturala, rochii de zi, de ocazie, sau rochii de seara cu model traditional romanesc, ai nimerit bine. Rochia de fata alb cu rosu este in acest stil minunat, pe care ar trebui sa il pretuim mereu. Prezinta o fusta rosie scurta si plisata cu un model complex extraordinar.

Partea de sus, bluza, este alba, are maneci trei sferturi si decolteu rotund. Sub decolteu, adica pe pieptul bluzei este definit un imprimeu la fel de frumos ca si cel al fustei rosii. Totul in stil pur romanesc!

  • culoare: Multicolor

  • rochie de seara, rochie de ocazie

  • decolteul rotund

  • manecile trei sferturi

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 90 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie rosie traditionala in clos face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie rosie traditionala in clos va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie rosie traditionala in clos este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Helen bej verde 189 Lei

Rochie Adela neagra din catifea cu insertii argintii 42999 Lei

Pantofi Celia negri cu imprimeu floral mov si oranj 33999 Lei

Rochie Eliada turcoaz cu trena 99 Lei

Rochie Moze fuchsia cu maneci despicate si decolteu in v 21839 Lei

Cercei Kyla negri in semicerc cu margelute 10399 Lei

Rochie deosebita in nuante de bej cu manecile lungi 119 Lei

Rochie Unique Purple 165 Lei

Rochie Artista albastru-deschis scurta de ocazie in clos din material vaporos cu maneci scurte 35999 Lei

Rochie Karina bleumarin cu buline albe si galbene 13949 Lei