Rochie roz eleganta tip sacou


   |  recenzii
129 lei    La cos

Detalii produs

KA111ROZ

Nici rochia de seara eleganta de tip deux piece nu trebuie sa iti lipseasca din dressing. Este un model minunat de creatie pentru acele cine importante la care participi, la intalnirile cu clientii sau pur si simplu pentru participarea la tot felul de evenimente sociale sau cu eticheta. Acest model este intr-o nuanta de roz pudrat, cu o lungime medie, mulandu-se frumos pe corp, subliniind silueta. Daca rochia de seara este roz, atunci bluza sacou este in nuante de bleumarin intens cu model floral. In plus, are manecile trei sferturi, rascroiala rotunda, crapatura pe picior si inchidere prin fermoar la spate. Este una dintre acele rochii de seara elegante si feminine totodata care iti asigura o prezenta de nota 10 si te ajuta sa ai mai multa incredere in tine.

  • culoare: Roz si bleumarin

  • rochie eleganta de ocazie, rochie office

  • banda in talie

  • crapatura si fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Poliester si elastan

Rochie roz eleganta tip sacou face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie roz eleganta tip sacou va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) 7XL(54)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie roz eleganta tip sacou este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Mai multe detalii


Rochii dama asociate


Rochie Ella Collection Anabel fucsia cu broderie 36119 Lei

Compleu cu imprimeuri florale 409 Lei

Rochie MBG neagra cu verde si fundita la umar 26099 Lei

Rochie Love Gray 105 Lei

Rochie Francine bej cu decolteu in v si snururi la umeri 11059 Lei

Geaca Parka grena cu blanita detasabila 259 Lei

Rochie Moze verde fistic cu fronseu si umeri goi 30239 Lei

Bluza Darina ivory din tricot cu model pe maneci 10999 Lei

Rochie Eleganta Black Moment 95 Lei

Rochie Iarina fucsia cu dantela in talie 16799 Lei