Rochie Special Odour Black


   |  recenzii
309 lei    La cos

Detalii produs

AP0996NEGRU

Alege acest model superb de rochie de seara eleganta, lunga. Nu-i asa ca privind-o ti-o inchipui pe tine, accesorizata asa cum se cuvine si cu o pereche de tocuri inalte si un clutch elegant in tonuri vii? Fii vedeta balului cu aceasta rochie splendida neagra. Aceasta rochie de seara dispune de o fusta lunga cu insertii sclipitoare, pe corp si un top lejer in aceeasi nuanta cu volane si umerii goi ce evidentiaza subtil bustul.

Volanele din zona umerilor sunt cat se poate de chic si ofera un aer romantic acestei rochii de seara pretioase. Mai mult decat atat, talia este frumos evidentiata de o centura in aceeasi nuanta cu rochia. Este o creatie ce sculpteaza cu delicatete corpul, oferind o silueta de clepsidra fara prea mult efort.

Aceasta este o rochie de seara unica, splendida si eleganta. Este suficient de fermecatoare si pentru a definitiva tinuta unei domnisoare de onoare sau pentru a te face sa stralucesti la cele mai cochete evenimente din viata ta.

  • culoare: Negru

  • rochie lunga de seara

  • lungime: 145 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Special Odour Black face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Special Odour Black va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XS S M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Special Odour Black este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Pantaloni Emilia bej skinny cu talie inalta 10919 Lei

Rochie Lara bleu cu imprimeuri florale si volane pe fusta 16199 Lei

Rochie cu cardigan Amia neagra cu imprimeuri 269 Lei

Rochie StarShinerS roz prafuit cu imprimeu floral cu volanase si croi drept 17999 Lei

Bluza Daria fucsia din tricot reiat cu guler inalt 11999 Lei

Rochie din paiete aurie lunga tip creion cu decolteu petrecut - StarShinerS 69999 Lei

Rochie Lydia bordo 179 Lei

Clutch Silver Sequin 99 Lei

Rochie Moze turcoaz cu un umar gol si volanase pe fusta 29399 Lei

Rochie din material subtire albastra scurta in clos cu umeri goi - Artista 34999 Lei