Rochie Special Odour Gold


   |  recenzii
349 lei    La cos

Detalii produs

AP0996GOLD

Alege acest model superb de rochie de seara eleganta, lunga. Nu-i asa ca privind-o ti-o inchipui pe tine, accesorizata asa cum se cuvine si cu o pereche de tocuri inalte si un clutch elegant in tonuri vii? Fii vedeta balului cu aceasta rochie splendida aurie. Aceasta tinuta dispune de o fusta lunga cu insertii sclipitoare, pe corp si un top lejer in aceeasi nuanta cu volane si umerii goi ce evidentiaza subtil bustul.

Volanele din zona umerilor sunt cat se poate de chic si ofera un aer romantic acestei rochii de seara pretioase. Mai mult decat atat, talia este frumos evidentiata de o centura in aceeasi nuanta cu rochia. Este o creatie ce sculpteaza cu delicatete corpul, oferind o silueta de clepsidra fara prea mult efort.

  • culoare: Auriu

  • rochie lunga de seara

  • lungime: 145 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Special Odour Gold face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Special Odour Gold va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XS S M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Special Odour Gold este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie eleganta plisata rosie midi in clos din stofa elastica si dantela 32999 Lei

Rochie Mira bej cu bust crosetat si volanas la baza 22559 Lei

Bluza Amanda verde vaporoasa 10359 Lei

Rochie Jessica neagra cu paiete 389 Lei

Rochie din crep albastru-inchis tip creion cu maneci scurte - Lady Pandora 19999 Lei

Rochie SunShine neagra scurta cu croi in a cu volanase 10999 Lei

Clutch Champagne Evening 115 Lei

Rochie Red Emotion 129 Lei

Rochie lunga de seara aurie 389 Lei

Rochie Lady Pandora albastru-inchis office din material usor elastic cu un croi drept cu buzunare 9999 Lei