Rochie Special Odour


   |  recenzii
249 lei    La cos

Detalii produs

AP0996ROZSOMON

Alege acest model superb de rochie de seara eleganta, lunga. Nu-i asa ca privind-o ti-o inchipui pe tine, accesorizata asa cum se cuvine si cu o pereche de tocuri inalte si un clutch elegant in tonuri vii? Fii vedeta balului cu aceasta rochie splendida roz somon. Aceasta tinuta dispune de o fusta lunga roz cu insertii sclipitoare, pe corp si un top lejer in aceeasi nuanta cu volane si umerii goi ce evidentiaza subtil bustul.

Volanele din zona umerilor sunt cat se poate de chic si ofera un aer romantic acestei rochii de seara pretioase. Mai mult decat atat, talia este frumos evidentiata de o centura in aceeasi nuanta cu rochia. Este o creatie ce sculpteaza cu delicatete corpul, oferind o silueta de clepsidra fara prea mult efort.

Aceasta este o rochie de seara unica, splendida si eleganta. Este suficient de fermecatoare si pentru a definitiva tinuta unei domnisoare de onoare sau pentru a te face sa stralucesti la cele mai cochete evenimente ale verii.

  • culoare: Roz-somon

  • rochie lunga de seara

  • lungime: 145 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie Special Odour face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Special Odour va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XS S M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Special Odour este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie traditionala Eva mov 109 Lei

Rochie PrettyGirl albastra lunga de ocazie din voal in clos cu elastic in talie si maneci decupate 46549 Lei

Rochie PrettyGirl alba eleganta midi in clos decolteu petrecut 30399 Lei

Rochie Moze bordo sidefat cu catarama in talie 19799 Lei

Rochie Black just Lovely 239 Lei

Camasa Candy verde mint cu imprimeuri violet 20999 Lei

Rochie StarShinerS neagra midi de ocazie in clos din dantela si tul accesorizata cu cordon 33249 Lei

Rochie din voal si paiete mov midi tip creion cu spatele decupat - PrettyGirl 42999 Lei

Rochie traditionala Cristina neagra 219 Lei

Rochie StarShinerS petrecuta midi tip creion din lycra cu imprimeu floral unic 15999 Lei