Rochie Special Versatile


   |  recenzii
139 lei    La cos

Detalii produs

LL72953V

O rochie fabuloasa intr-o nuanta bogata de visina, va arata spectaculos pe tine purtata cu ocazia unui bal, a unei nunti sau a unui eveniment de tip red carpet. De ce sa nu iesi in evidenta la fel ca un star de cinema, daca datorita acestei rochii de seara visinii poti fura inima oricui si toate blitzurile fotografilor?

Este o rochie de seara eleganta, intr-o culoare superba, care poate fi purtata cu succes la orice petrecere sau eveniment important din viata ta. Nu numai ca este lunga si extraordinar de potrivita la evenimentele cu eticheta, de tip Black Tie, dar de asemenea poate fi purtata in peste 15 modalitati, ceea ce o transforma intr-o tinuta extrem de versatila.

Are cordon in talie si bretele fabuloase care se pot prinde in nenumarate feluri astfel incat tu sa nu zici ca te-ai plictisit de aceeasi rochie de seara. O poti purta astfel la mai multe evenimente dintr-o singura luna, la care ai de gand sa participi, iar felul de a fi al rochiei te ajuta foarte mult. Nu trebuie sa ratezi ocazia de a avea o asemenea creatie superba in dressingul tau.

  • culoare: Visiniu

  • rochie versatila de ocazie, rochie lunga de seara

  • cu peste 15 modalitati de prindere

Material: Lycra

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Special Versatile face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Special Versatile va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Special Versatile este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Juliet Blue 15675 Lei

Rochie Cu Imprimeu Red Energy 119 Lei

Rochie Livia neagra cu sclipici si plasa la maneci 46199 Lei

Rochie Liana alba cu imprimeu floral kaki 23999 Lei

Rochie Moze verde cu fronseu pe talie 29399 Lei

Rochie Luiza verde army cu decolteu in v si snururi la umeri 11699 Lei

Pantaloni LaDonna verzi evazati 22999 Lei

Bluza Aniela verde cu imprimeuri negre 12999 Lei

Rochie Aniela verde mint cu glitter si funda in talie 30239 Lei

Rochie SunShine tricotata pe gat cu croi larg 14999 Lei