Rochie Special Versatile Red


   |  recenzii
139 lei    La cos

Detalii produs

LL72953ROSU

O rochie fabuloasa de seara intr-o nuanta delicata de rosu, va arata spectaculos pe tine purtata cu ocazia unui bal, a unei nunti sau a unui eveniment de tip red carpet. De ce sa nu iesi in evidenta la fel ca un star de cinema, daca datorita acestei rochii de seara poti fura inima oricui si toate blitzurile fotografilor?

Este o rochie de seara eleganta, intr-o culoare superba, care poate fi purtata cu succes la orice petrecere sau eveniment important din viata ta. Nu numai ca este lunga si extraordinar de potrivita la evenimentele cu eticheta, de tip Black Tie, dar de asemenea poate fi purtata in peste 15 modalitati, ceea ce o transforma intr-o tinuta extrem de versatila.

  • culoare: Rosu

  • rochie versatila de ocazie

  • cu peste 15 modalitati de prindere

Material: Lycra

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Special Versatile Red face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Special Versatile Red va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Special Versatile Red este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie De Ocazie Romantic Green 159 Lei

Rochie Mara albastra cu flori albe brodate si volanase la umeri 17999 Lei

Pantofi corai cu accesoriu metalic pe varf 25999 Lei

Compleu rosu cu negru elegant 369 Lei

Rochie din georgette cu granulatie midi in clos cu elastic in talie - StarShinerS 29999 Lei

Rochie PrettyGirl turcoaz midi de ocazie in clos din voal fara maneci cu cordon detasabil 32299 Lei

Rochie StarShinerS gri midi de ocazie in clos din scuba cu maneci trei-sferturi si umeri goi cu brosa in forma de floare 18299 Lei

Rochie Andra neagra cu dantela si catifea 179 Lei

Tricou Madi alb cu imprimeu si detalii metalice 6299 Lei

Pantaloni Karina negri satinati cu dunga alba laterala 10139 Lei