Rochie Tacey Beige


   |  recenzii
289 lei    La cos

Detalii produs

BR71939BEJ

Femeile ce doresc mai mult de la orice in viata, stiu ca o rochie intr-o nuanta aparte le va reprezenta mult mai bine decat o rochie de seara alba sau neagra. Daca si tu indraznesti mai mult, alege o creatie care sa iti scoata frumos in evidenta ochii sau tonul pielii. Optand pentru o asemenea tinuta, nici nu mai ai nevoie de accesorii multe.

Alege un clutch elegant, o pereche de sandale fine si vei deveni senzatia petrecerii. Ti se va lauda simtul stilului si vei deveni rapid una dintre cele mai dorite femei de acolo. Aceasta rochie de seara lunga este potrivita si pentru marimi mai mari. Astfel, croiul rochiei care nu urmareste atent corpul nu va sublinia nici o forma prea voluptoasa daca nu iti doresti tu acest lucru.

Mai mult decat atat, creatia de ocazie are maneci scurte, insa nu stramte, decolteu rotund, dar nu vulgar, talia marcata(pentru a obtine efectul de clepsidra) si o fusta lunga, ampla, dintr-un material de calitate. In plus, efectul wow vine de la topul ornamentat al rochiei ce nu mai are nevoie de cuvinte. Afla ca aceasta tinuta se incheie cu fermoar la spate.

  • culoare: Bej

  • rochie lunga de ocazie

  • cu broderie in talie

  • manecile scurte

  • decolteul rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Tacey Beige face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Tacey Beige va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Tacey Beige este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Moze fucsia cu funda pe umar 27719 Lei

Rochie MBG neagra cu imprimeu chain si flori colorate 20099 Lei

Rochie din georgette midi in clos cu elastic in talie si imprimeuri grafice - PrettyGirl 30999 Lei

Compleu Leonard Collection cu sacou imprimeu floral si fusta neagra 47999 Lei

Compleu Marisa cu sacou bleumarin si rochie roz cu imprimeu la baza 59999 Lei

Rochie Amelia bleumarin cu imprimeuri florale oranj 39599 Lei

Rochie Simona mov cu guler discret 26099 Lei

Rochie mov din dantela cu manecile scurte 149 Lei

Sacou Kary cu animal print caramiziu-bej 11049 Lei

Rochie Moze verde din tafta cu broderie florala paietata la bust 37599 Lei