Rochie Tacey Blue


   |  recenzii
289 lei    La cos

Detalii produs

BR71939BLEUMARIN

Femeile ce doresc mai mult de la orice in viata, stiu ca o rochie intr-o nuanta aparte le va reprezenta mult mai bine decat o rochie de seara alba sau neagra.

Alege un clutch elegant, o pereche de sandale fine si vei deveni senzatia petrecerii. Ti se va lauda simtul stilului si vei deveni rapid una dintre cele mai dorite femei de acolo. Aceasta rochie de seara lunga intr-o nuanta de bleumarin este potrivita si pentru marimi mai mari. Astfel, croiul rochiei care nu urmareste atent corpul nu va sublinia nici o forma prea voluptoasa daca nu iti doresti tu acest lucru.

Mai mult decat atat, creatia de ocazie are maneci scurte, insa nu stramte, decolteu rotund, dar nu vulgar, talia marcata(pentru a obtine efectul de clepsidra) si o fusta lunga, ampla, dintr-un material de calitate. In plus, efectul wow vine de la topul ornamentat al rochiei ce nu mai are nevoie de cuvinte. Afla ca aceasta tinuta se incheie cu fermoar la spate.

  • culoare: Bleumarin

  • rochie lunga de ocazie

  • cu broderie in talie

  • manecile scurte

  • decolteul rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Tacey Blue face parte din categoria Rochii lungi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Tacey Blue va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Tacey Blue este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii lungi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Camasa LaDonna verde cu perle la guler 13299 Lei

Compleu cu tricou negru si pantaloni bej cu carouri 10919 Lei

Rochie Beige Charm 149 Lei

Rochie din catifea rosie cu banda din dantela 11175 Lei

Rochie StarShinerS rosie midi de zi in clos din material usor elastic 23749 Lei

Rochie Ella Collection Lora roz cu broderie si paiete discrete 33999 Lei

Sandale in nuante de roz si mov cu aplicatie florala 15399 Lei

Rochie midi Arissa verde 189 Lei

Rochie Ligia neagra din voal cu snur reglabil in talie 16719 Lei

Compleu Alisa negru roz din doua piese 209 Lei