Rochie Tacey Green


   |  recenzii
289 lei    La cos

Detalii produs

BR71939VERDE

Femeile ce doresc mai mult de la orice in viata, stiu ca o rochie intr-o nuanta aparte le va reprezenta mult mai bine decat o rochie de seara alba sau neagra. Daca si tu indraznesti mai mult, alege o creatie de un verde vibrant, spre turcoaz, care sa iti scoata frumos in evidenta ochii sau tonul pielii. Optand pentru o asemenea tinuta, nici nu mai ai nevoie de accesorii multe.

Alege un clutch elegant, o pereche de sandale fine si vei deveni senzatia petrecerii. Ti se va lauda simtul stilului si vei deveni rapid una dintre cele mai dorite femei de acolo. Aceasta rochie de seara lunga intr-o nuanta puternica de verde este potrivita si pentru marimi mai mari. Astfel, croiul rochiei care nu urmareste atent corpul nu va sublinia nici o forma prea voluptoasa daca nu iti doresti tu acest lucru.

Mai mult decat atat, creatia de ocazie are maneci scurte, insa nu stramte, decolteu rotund, dar nu vulgar, talia marcata(pentru a obtine efectul de clepsidra) si o fusta lunga, ampla, dintr-un material de calitate. In plus, efectul wow vine de la topul ornamentat al rochiei ce nu mai are nevoie de cuvinte. Afla ca aceasta tinuta se incheie cu fermoar la spate.

  • culoare: Verde

  • rochie lunga de ocazie

  • cu broderie in talie

  • manecile scurte

  • decolteul rotund

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Tacey Green face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Tacey Green va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Tacey Green este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Ailyn verde menta cu maneci scurte 159 Lei

Rochie bej cu imprimeu floral albastru si cordon in talie 9899 Lei

Rochie din tul cu aplicatii cu sclipici neagra lunga in clos crapata pe picior 39999 Lei

Rochie tip sacou din stofa usor elastica neagra cu franjuri din aplicatii cu paiete - PrettyGirl 30599 Lei

Rochie Dy Fashion mov cu imprimeu multicolor si nasturi decorativi 22999 Lei

Rochie Agatha traditionala in nuante de galben 219 Lei

Fusta Endre neagra 9349 Lei

Bluza Gabi bej cu romburi bordo 11699 Lei

Rochie lunga Talia rosie 109 Lei

Rochie midi Olivia neagra cu dantela 149 Lei