Rochie Turquoise Bolero


   |  recenzii
209 lei    La cos

Detalii produs

VL1679TURCOAZ

Ce zici de o rochie de ocazie doar din dantela de culoare albastru deschis ca cerul senin? Dar ce zici de o rochie integral din dantela delicata ce are si un bolero fin din aceeasi culoare pe deasupra? Nu te gandi ca ascunde prea mult vederii. Este o rochie perfecta ce se preteaza femeilor cu un stil vestimentar elegant. Aceasta creatie fabuloasa turcoaz este perfecta pentru doamnele si domnisoarele cu un bust mare deoarece acopera subtil partea superioara a corpului atragand atentia in partea inferioara a acestuia.

Iar daca esti o marime mai mare sau nu iti plac bratele tale, atunci aceasta rochie de seara este si mai potrivita pentru tine. Asta pentru ca acopera partial si bratele pe care vrei sa le ascunzi din anumite motive. Daca partea superioara este definita de maneci scurte din dantela, decolteu in forma de V si mantie fina albastra ce cade vaporos pe umeri si pe spate, fusta acestei rochii de seara este pe corp, de tip creion, venind putin peste genunchi si avand detalii de dantela chiar si spre poalele acesteia care lasa putin la vedere pielea.

Dantela isi face efectul in cazul acestei tinute fiind partea cea mai atragatoare a rochiei, insa boleroul fin de pe umeri isi are rolul sau in cazul in care este racoare sau vrei sa te simti protejata de priviri curioase. Este o tinuta stilata si rafinata destinata mai ales doamnelor si domnisoarelor elegante ce pun pret pe fashion.

  • culoare: Turcoaz

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu bolero

  • confectionata din dantela

  • decolteul in V

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 104 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Turquoise Bolero face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Turquoise Bolero va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XXL 3XL(46) 4XL(48) 5XL(50)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Turquoise Bolero este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Patricia gri cu dungi roz si argintii 12649 Lei

Rochie Emely Red 149 Lei

Rochie din tafta mov midi in clos cu decolteu petrecut - PrettyGirl 35099 Lei

Tricou LaDonna gri cu dungi 30 Lei

Rochie Gold Waist 155 Lei

Ghete Mira negru-beige cu siret si fundita 33999 Lei

Rochie Maia multicolora cu imprimeuri 149 Lei

Rochie Doris mustar accesorizata cu perlute 169 Lei

Rochie Dy Fashion neagra cu pliuri si nasturi la bust 27549 Lei

Rochie Ina cu imprimeu maro-galben carouri 18399 Lei