Rochie Turquoise Versatile


   |  recenzii
169 lei    La cos

Detalii produs

LL96870SMT

O rochie de ocazie mai potrivita decat modelul Turquoise Versatile de pe Fashion 24 nu vei gasi prea curand. Nuanta minunata de turcoaz si croiul sexy al rochiei te va transforma intr-o aparitie de senzatie pe oriunde ai merge. Fara indoiala!

Aceasta rochie de seara turcoaz este demna de un star de la Hollywood care paseste pe covorul rosu pentru a fi admirat de fotografi si de lumea intreaga, dar si pentru a-si sarbatori succesul de proportii. Este o rochie care imbina pasiunea cu rafinamentul, glamourul cu detaliile sofisticate si delicatetea cu sclipirea demna de o femeie zeita.

Este una dintre acele rochii de seara lungi, cu decolteu adanc, fara maneci, cu talia marcata si cu un spate conceput in mare fel. Daca partea din fata a rochiei surprinde prin decolteul generos, dar ravisant, partea din spate a materialului turcoaz se aseaza frumos, lasand in rest pielea la vedere cu cea mai mare delicatete.

culoare: Turcoaz

rochie lunga, versatila, de seara. rochie lunga de ocazie

fundita la spate

lungimea rochiei: 160 centimetri

PESTE 15 MODALITATI DE PRINDERE

FABRICAT IN ROMANIA

Rochie Turquoise Versatile face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Turquoise Versatile va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Turquoise Versatile este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Iulia verde cu paiete si franjuri la baza 32679 Lei

Rochie Mika verde cu accesoriu si fir lurex 28999 Lei

Rochie rosie traditionala in clos 145 Lei

Compleu LaDonna negru tip army cu detalii aurii 54999 Lei

Rochie Marina neagra cu imprimeu beige si curea in talie 20999 Lei

Rochie Artista roz deschis scurta de ocazie tip creion din crep cu umeri goi 34999 Lei

Rochie Izabella alba fara bretele cu modej ajurat 13859 Lei

Bluza Alinca neagra cu detalii si nasturi aurii 15999 Lei

Rochie Naomi fuchsia cu nasturi eleganti la bust si elastic in talie 17859 Lei

Compleu Ginette cu fusta neagra si sacou cu insertii argintii si volanase din tull 76499 Lei