Rochie verde in clos cu broderie aurie


   |  recenzii
179 lei    La cos

Detalii produs

BR61800VERDE

Rochia de seara si de zi turcoaz este eleganta si potrivita pentruocaziile cele mai variate. Poate fi purtata ziua atat la birou, cat si la diferite intalniri, sau seara la evenimente speciale si importante pentru tine. Rochia aceasta verzuie superba este midi, pana la genunchi, prezinta o fusta cu pliuri mari care da volum in partea de jos si mai are maneci trei sferturi si decolteu in forma de V.

Este accesorizata si partea de jos a acestei rochii de seara, cu broderie crem. Curelusa subtire din talie este chiar si mai minunata. Este de un auriu metalizat si prezinta si o fundita feminina la miloc. Per ansamblu, este o creatie fermecatoare, eleganta, care poate fi accesorizata minimalist si purtata cu sandale fine sau stiletto.

Este o rochie de seara care se asorteaza foarte bine unor accesorii simple, asta datorita faptului ca prezinta deja unele artificii delicate ce o impodobesc frumos. Poate fi purtata cu incredere la intalniri, la munca, atunci cand ai de prezentat ceva sau la iesirile in oras cu iubitul sau prietenele. Iar la ziua ta de nastere poti arata splendid imbracata in ea, de asemenea.

  • culoare: Verde

  • rochie de seara, rochie de zi

  • cu broderie si curea aurie

  • manecile trei sferturi

  • decolteul in V

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 95 centimetri

Material: Poliester si elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie verde in clos cu broderie aurie face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie verde in clos cu broderie aurie va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie verde in clos cu broderie aurie este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Anais bleumarin cu imprimeuri florale 219 Lei

Rochie Brielle negru bleumarin tip sacou 149 Lei

Rochie Amina lunga negru metalizat cu aplicatie plisata pe fusta 36959 Lei

Rochie Artista alba din voal de ocazie in clos din material vaporos si transparent accesorizata cu pietre stras 28499 Lei

Rochie lunga Isabel roz 309 Lei

Pantaloni LaDonna verzi office cu design cu dungi 54 Lei

Rochie din crep ivoire midi tip creion cu umeri goi si franjuri - Artista 28099 Lei

Rochie Sima bleumarin cu carouri si flori 13799 Lei

Rochie MBG neagra cu paiete discrete si fulgi pe un umar 56249 Lei

Rochie MBG neagra cu aplicatie in talie 32159 Lei