Rochie Versatila Red Energy


   |  recenzii
169 lei    La cos

Detalii produs

LL1795

O rochie de seara superba de culoare rosie va arata spectaculos pe tine. Poate fi purtata cu ocazia unei serate, a unei nunti sau a unui eveniment monden. De ce sa nu iesi in evidenta la fel ca o vedeta pe covorul rosu daca datorita acestei rochii de seara in nuanta sangelui aprins poti fura inima tuturor celor prezenti la evenimentul in cauza.

Este o rochie de seara lunga, intr-o culoare atragatoare, care poate fi purtata cu succes la orice petrecere sau eveniment important din viata ta. Nu numai ca este eleganta si se potriveste la toate evenimentele cu eticheta la care vrei sa participi, dar de asemenea poate fi prinsa in peste 15 modalitati, ceea ce o transforma intr-o tinuta extrem de versatila, potrivita oricarei fashioniste convinse.

Are cordon in talie si bretele late care se pot prinde in nenumarate feluri astfel incat tu sa nu zici ca te-ai plictisit de aceeasi rochie de seara. O poti purta astfel la mai multe la care ai de gand sa participi, fara teama de a fi criticata ca porti aceeasi rochie incontinuu. Pana la urma tie ce-ti pasa? Atata timp cat ai aceasta rochie de seara superba in garderoba ta eleganta te poti transforma si accesoriza ca atare in functie de eveniment.

  • culoare: Rosu

  • rochie eleganta de seara, rochie de ocazie

  • cu peste 15 modalitati de prindere

MATERIAL: Lycra

PRODUS IN ROMANIA

Rochie Versatila Red Energy face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Versatila Red Energy va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Versatila Red Energy este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie din tricot cu elastic in talie fusta petrecuta si decolteu in v - StarShinerS 25999 Lei

Rochie MBG magenta cu bust bej 57999 Lei

Rochie Simona bleumarin in clos cu accesoriu 169 Lei

Rochie Gabriela traditionala in doua nuante 199 Lei

Rochie Dy Fashion neagra cu volane maxi pe bust 28999 Lei

Bluza Alis turcoaz cu imprimeuri fucsia 7999 Lei

Rochie de seara roze cu cordon in talie 219 Lei

Rochie Dy Fashion neagra cu buline albe si funda la bust 26099 Lei

Rochie Lunga Special Night Red 399 Lei

Rochie Adriela neagra cu flori rosii si fundita in zona decolteului 14399 Lei