Rochie White Delicate


   |  recenzii
139 lei    La cos

Detalii produs

AD0489ALB

Ai fost rugata sa fii nasa de botez sau de cununie? Atunci nici ca se poate sa-ti fi gasit un outfit mai bun pentru un asemenea eveniment decat aceasta rochie de ocazie de pe Fashion 24. Modelul de fata are o lungime cu mult peste genunchi, maneci scurte, rascroiala simpla, la baza gatului si talie evidentiata. Rochia este cambrata pe corp si prezinta pliuri mari in zona fustei elegante.

Materialul din care este creata tinuta este unul de calitate superioara si se aseaza frumos pe corp. Rochia este alba, simpla, insa modelul floral delicat o transforma intr-un outfit special, diafan si cat se poate de elegant. Pentru posesoarele unui corp mai rotunjit, o marime mai mare a acestei rochii de ocazie se recomanda, deoarece ascunde un bust mare, niste solduri rotunjite, subtiind totusi talia si obtinand acel efect de corp ca de viespe.

  • culoare: Alb

  • rochie de ocazie

  • cu imprimeuri florale

  • decolteul rotund

  • manecile scurte

  • fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie White Delicate face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie White Delicate va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie White Delicate este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Abby Green 119 Lei

Rochie Artista roz deschis scurta de ocazie in clos din satin pe umeri 31349 Lei

Rochie Ella Collection Felicia verde cu imprimeu colorat la bust 17499 Lei

Rochie Renata albastra cu manecile scurte 119 Lei

Rochie din voal verde-inchis midi cu croi larg accesorizata cu pietre strass 44999 Lei

Rochie Anisia negru roz in degrade 219 Lei

Pantofi Monica negri cu aplicatie metalica pe varf 28899 Lei

Rochie si sacou eleganta in nuante de galben si negru 179 Lei

Rochie Delicate Lace 85 Lei

Rochie din tricot neagra midi in clos accesorizata cu cordon - SunShine 24999 Lei