Rochie White Fragrance


   |  recenzii
125 lei    La cos

Detalii produs

AP0294ALB

Albul este si va ramane, ca si negrul, o culoare vesnic la moda, clasica, ce nu va iesi niciodata din moda vremurilor. Albul este pur si stilat, este elegant si simplu de purtat, si da bine mai ales pe o piele bronzata si accesorizat ca atare cu ajutorul unor culori mai puternice. O rochie alba, pana la genunchi, fara maneci, dar de tip kimono este perfecta pentru o cununie civila, pentru o petrecere de zi pe timp de vara, dar si pentru o festivitate religioasa.

Modelul alb cu siret roz si fundita in talie are un imprimeu floral delicat la poalele fustei si un tiv voalat feminin si elegant. Rochia de seara este destinata acelor femei increzatoare in sine care stiu ca frumusetea este egala cu simplitatea, dar si cu bunul gust. Impreuna cu o accesorizare corecta, cercei candelabru la urechi si o bratara fina la mana, o pereche de pantofi nude sau intr-o nuanta neon in picioare, aceasta rochie de ocazie deosebita este demna de orice femeie cu stil.

  • culoare: Alb

  • rochie eleganta de seara

  • cu fusta in clos

  • imprimeuri florale

  • decolteul rotund

  • snur in talie

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Poliester si Elastan

Rochie White Fragrance face parte din categoria Rochii de seara, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie White Fragrance va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie White Fragrance este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de seara pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Serena maro cu insertii din fir lurex 19999 Lei

Sacou Moze office bleumarin 15599 Lei

Bluza Vanessa alba cu dungi si curea in talie 11699 Lei

Rochie Gianina bordo din dantela 189 Lei

Rochie Dy Fashion midi lila cu accesorii pe umeri si curea in talie 38999 Lei

Rochie Red Accuracy 155 Lei

Geanta Mara visinie 149 Lei

Rochie Dy Fashion verde fistic cu buline si cordon 12999 Lei

Rochie Moze neagra din catifea cu nasturi la bust 32299 Lei

Rochie Alessia Red 9675 Lei