Rochie White Odour


   |  recenzii
115 lei    La cos

Detalii produs

AD0438ALB

Pentru un eveniment pe timp de zi, in 2017 ai nevoie de o rochie alba, diafana si racoroasa care sa-ti stea bine si in care sa te simti confortabil. Albul este noul negru iar detaliile florale vor face mereu ravagii in ceea ce priveste moda feminina. Aceasta rochie de ocazie alba cu model floral este de lungime medie, are maneci scurte, decolteu rotund si este cambrata pe corp.

Cand cauti o tinuta de zi care sa fie in tonul unei petreceri liniste, in familie, sau pentru o cununie religioasa sau un botez, atunci outfitul perfect iti este asigurat de acest model de pe Fashion24. Rochia poate fi accesorizata simplu, dar elegant, alaturi de o pereche de cercei statement, purtand o pereche de sandale inalte si un clutch stilat in tonuri neutre.

Datorita acestei rochii de ocazie vei fi o aparitie delicata si rafinata, adoptand o vestimentatie perfecta pentru un eveniment cu o eticheta mai cuminte.

  • culoare: Alb

  • rochie de ocazie, rochie de zi

  • cu imprimeuri florale

  • decolteul rotund

  • manecile scurte

  • inchidere prin fermoar la spate

  • lungimea rochiei: 100 centimetri

Material: Poliester si Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Rochie White Odour face parte din categoria Rochii de zi, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie White Odour va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: XL XXL 3XL(46) 4XL(48)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie White Odour este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de zi pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie de zi Julia neagra 89 Lei

Rochie Simona roz din tricot cu impletituri la bust 18999 Lei

Rochie Marica verde mint cu imprimeu negru si insertii din broderie 29699 Lei

Rochie Selena neagra 149 Lei

Geaca Dora neagra scurta 23999 Lei

Rochie Riana mov 11925 Lei

Fusta MBG rosie cu pliuri in talie din piele ecologica 19999 Lei

Rochie Dy Fashion fucsia cu broderie florala la bust 135 Lei

Compleu Elaine Pink 169 Lei

Rochie Rena neagra cu buline albe si decolteu in v petrecut 22119 Lei