Rochie Wonderful evening Red


   |  recenzii
129 lei    La cos

Detalii produs

F2460589-1

  • Rochia lunga de seara Wonderful Evening Red este eleganta, plina de farmec si te transforma intr-o felina sexy de indata ce o imbraci. Marimile in care este disponibila difera, de aceea este potrivita pentru orice tip de corp. Pe femeile cu forme se muleaza perfect, atragand atentia in zona bustului si a soldurilor. Pe femeile subtiri la corp si inalte se aseaza ca si cum s-ar aseza pe un manechin, adica perfect. Culoarea rosie este senzuala si se potriveste atat brunetelor, cat si blondelor. Detaliile stralucitoare care pornesc din zona decolteului rotund si se termina la poalele rochiei subliniaza atent corpul si atrag atentia asupra zonelor sexy ale corpului. Singura zona in care pielea este dezvaluita este cea a bratelor, astfel reusind sa te scoata din banal, fara a arata prea multa piele. Faptul ca acest tip de rochie lunga de seara este cu manecile goale face ca restul tinutei sa se concentreze asupra formelor corpului si sa invaluie in mister femeia ce o poarta. Este o tinuta ideala de culoare rosie cu aplicatii stralucitoare care te transforma pe loc in tinuta balului la orice eveniment de seara ai participa.

    • culoare: Rosu
    • rochie lunga eleganta de seara, eochie de ocazie

    • fara maneci

    • decolteu rotund

    lungime rochie: 166 centimetri

Rochie Wonderful evening Red face parte din categoria Rochii de revelion, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie Wonderful evening Red va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie Wonderful evening Red este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de revelion pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Esen tip camasa cu animal print 15799 Lei

Rochie din lurex cu aplicatii cu sclipici mov lunga tip sirena 49999 Lei

Rochie MBG bleumarin cu imprimeu multicolor si funde la maneci 20099 Lei

Rochie Araya B&W 11175 Lei

Sarafan roz Anika pentru fetite cu bluza alba 11999 Lei

Rochie Florina verde mint cu maneci bufante si model ajurat 14219 Lei

Rochie Elora Navy 225 Lei

Rochie De Seara Green Deluxe 195 Lei

Rochie din stofa midi tip creion petrecuta cu imprimeu floral - StarShinerS 25199 Lei

Rochie Nastasia alba cu imprimeu geometric si decolteu in v 17859 Lei