Salopeta de seara sequin change color


   |  recenzii
179.25 lei    La cos

Detalii produs

BR71065ALBASTRU

Cu o asemenea salopeta eleganta, in voga, nu ai cum sa nu iei nota 10 la orice concurs de stil ai participa. Acest tip de tinuta te va inalta la propriu si la figurat, iti va scoate in evidenta trasaturile minunate si va demonstra prietenelor tale ca ai bun gust, dar si indrazneala in ceea ce priveste moda prezentului.

Salopeta formata din bluza metalizata, cu maneci trei sferturi si decolteu rotund este glamorous. Si pantalonii negri lungi, evazati, din catifea, cu talie inalta si cusaturi simple sunt adorabili. Este o tinuta moderna si fermecatoare si iti sugereaza faptul ca poti fi feminina si sintr-o salopeta eleganta, nu doar in rochii de seara.

De ce sa nu fii stilata si sa incerci si altceva atunci cand iesi la petrecerile tale favorite? Intr-o astfel de salopeta stylish vei arata la fel de bine si vei fi complimentata pentru aparitie, ca si in cazul purtarii de rochii de seara fancy. Distreaza-te si da tonul modei!

  • culoare: Albastru

  • salopeta eleganta

  • cu pantalonii confectionati din catifea si bluza din paiete cu doua fete

  • manecile trei sferturi

  • decolteul rotund

  • fermoar la spate

Material: Catifea (95% poliester, 5% elastan); Paiete

PRODUS IN ROMANIA

Salopeta de seara sequin change color face parte din categoria Salopete, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Salopeta de seara sequin change color va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Salopeta de seara sequin change color este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Salopete pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Compleu Linda negru cu fusta si bluza din dantela 39219 Lei

Rochie Izabella bleu fara bretele cu modej ajurat 14399 Lei

Bluza LaDonna verde cu decupaj la bust si maneci scurte 10139 Lei

Rochie lunga Iris roz cu trena 379 Lei

Rochie Aida rosu bej 14625 Lei

Rochie Sheyla bordo cu imprimeu picior de cocos 13599 Lei

Rochie Ana Radu rosie de lux asimetrica pe umar captusita pe interior accesorizata cu cordon 237499 Lei

Rochie Georgina neagra din neopren cu aplicatii metalice la bust si curea 52999 Lei

Rochie verde din catifea accesorizata la gat 169 Lei

Geanta Kristen Black&Nude 119 Lei