Salopeta Eleganta Blue Mystery


   |  recenzii
115 lei    La cos

Detalii produs

LL13124ASM

Asa cum stie orice femeie care se respecta, eleganta nu este data doar de LBD(little black dress) sau de o pereche de stiletto inalti si o palarie cu boruri largi. Eleganta si stilul unei femei care stie cum sa se imbrace bine si are bun gust tine de faptul ca hainele pe care le poarta sunt exact pe masura ei si culorile o avantajeaza perfect. Si nu doar asta, ci stilul vestimentar pe care il adopta nu repecta neaparat trendurile vremii, ci imprumuta cate putin din nou si vechi, fiind dat de calitatea materialelor si asortarea potrivita a pieselor vestimentare. Asadar, o femeie care stie ce ii sta bine si care stie cum anume ar trebui sa se imbrace la un anumit gen de eveniment ar alege din gama de tinute de sarbatoare o salopeta albastra eleganta formata din pantaloni lungi evazati si top cu volane pe umeri si maneci lungi. Aceasta salopeta este o tinuta de ocazie perfecta pentru a epata in cadrul unui eveniment deosebit, in cadrul unei ceremonii de lux sau la petrecerea de Revelion din acest an.

  • culoare: Albastru
  • Saloepta eleganta cu manecile lungi si volanase.

Material: Poliester 

FABRICAT IN ROMANIA

Salopeta Eleganta Blue Mystery face parte din categoria Salopete, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Salopeta Eleganta Blue Mystery va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Salopeta Eleganta Blue Mystery este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Salopete pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie India albastra cu paiete pe bust si maneca 39599 Lei

Rochie Dy Fashion neagra cu paiete pe fusta 31499 Lei

Clutch Olena negru cu design in pliuri 12999 Lei

Rochie midi Rais roz pal 229 Lei

Rochie Bellissima Green 139 Lei

Geanta Miruna bordo cu aspect snake 16199 Lei

Rochie tip sacou din stofa elastica lila scurta cu aplicatii de dantela - PrettyGirl 39999 Lei

Rochie Simina verde fistic din tricot cu nasturi la bust 19999 Lei

Rochie Irma roz accesorizata cu tulle si broderie 17399 Lei

Vesta Greta rosie din fas 22999 Lei