Salopeta Gray Night


   |  recenzii
129 lei    La cos

Detalii produs

BD93965SM

Cu o asemenea salopeta eleganta, in voga, nu ai cum sa nu iei nota 10 la orice concurs de stil ai participa. Acest tip de tinuta te va inalta la propriu si la figurat, iti va scoate in evidenta trasaturile frumoase si va demonstra prietenilor tai ca ai bun gust si initiativa, dar si indrazneala in ceea ce priveste moda momentului.

Asadar, este vorba despre o salopeta gri cu negru, formata din bluza gri metalizat cu maneci trei sferturi, decolteu in forma de V si model petrecut parte peste parte in fata si spate dezvaluit tot in forma de V, si pantaloni negri lungi, evazati, din imitatie de piele, cu talie inalta si cusaturi simple. Este o tinuta futurista, demna de un film cu si despre moda viitorului.

De ce sa nu fii stilata si sa porti inca de pe acum ce crezi ca va fi hit in anii ce vor urma? Vrei sa te inspiri tu dupa ultimele tendinte din moda actualizata de catre designerii din toata lumea sau vrei sa dai tu startul la o moda trendy a strazii?

  • culoare: Negru si Gri

  • salopeta eleganta

  • cu manecile trei sferturi

  • decolteul in V

Material: 90% Poliester; 10% Lycra

PRODUS IN ROMANIA

Salopeta Gray Night face parte din categoria Salopete, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Salopeta Gray Night va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Salopeta Gray Night este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Salopete pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Salopeta Alani rosie cu volanase 139 Lei

Rochie Iulia bleumarin in clos 199 Lei

Rochie Antonia roz cu imprimeu floral si cordon in talie 34399 Lei

Bluza Alinca verde cu detalii si nasturi aurii 15999 Lei

Rochie Pink Dominate 99 Lei

Rochie din tricot nude scurta tip creion cu decupaje in material - SunShine 22999 Lei

Rochie Adelia bleu cu trandafiri 15999 Lei

Rochie Clara maro cu imprimeuri si curea turcoaz 30599 Lei

Bluza LaDonna verde cu maneci decupate 9599 Lei

Bluza Aria alba cu imprimeuri florale rosii 10399 Lei