Salopeta Light Violet


   |  recenzii
139 lei    La cos

Detalii produs

LL19915

Salopetele sunt noile rochii din acest an si pot fi mult mai fermecatoare, de aceea sunt tot mai purtate si achizitionate in acest an. O colectie fabuloasa de salopete pantalon ofera si Fashion 24 tuturor fashionistelor care iubesc moda si iubesc sa isi schimbe stilul de la an la an. Daca tii la tendinte sau daca iti doresti altceva pentru aparitiile de anul acesta, atunci o salopeta pantalon violet cu irizatii stralucitoare poate fi piesa vestimentara perfecta pentru tine.

Aceasta salopeta cu pantaloni lungi si largi, cu top petrecut si cu bretele late la spate arata senzational pe orice silueta, tocmai pentru ca se aseaza frumos, fara a fi prea stramta sau prea larga. Oricand poti purta asa ceva la evenimentele cele mai speciale la care doresti sa participi.

Un asemenea model cu spatele gol si cu cordon asortat in talie, in nuante stralucitoare de violet te va face favorita serii si nu vei inceta sa primesti complimente la tot pasul.

  • culoare: Violet

  • salopeta deosebita

  • cu peste 15 modalitati de prindere

Material: Poliester + Elastan

PRODUS IN ROMANIA

Salopeta Light Violet face parte din categoria Salopete, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Salopeta Light Violet va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Salopeta Light Violet este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Salopete pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie White Odour 115 Lei

Geanta Black&White Jane 139 Lei

Rochie Ayesha Black 139 Lei

Rochie Paula bej cu imprimeu floral si insertii verzi 23249 Lei

Rochie asimetrica MBG bleu cu imprimeu colorat 35699 Lei

Bluza Frona alba cu imprimeu bleumarin-orange 7399 Lei

Rochie Xonia galbena lunga eleganta 259 Lei

Rochie Amalia neagra 149 Lei

Rochie Moze verde mint cu volane si maneci scurte 22679 Lei

Rochie Sofia rosie cu buline 189 Lei