Salopeta Maya Beige


   |  recenzii
359 lei    La cos

Detalii produs

AR6548BEJ

Vrei sa incerci altceva in materie de stil vestimentar? Stii deja cat de apreciata esti cand imbraci o rochie de seara moderna si sexy. Stii, de asemenea, ca ai un corp frumos si bine conturat si mai stii cum sa-ti evidentiezi atuurile si sa-ti maschezi defectele. De ce nu ai incerca si altceva, in afara rochiilor obisnuite pe care le vezi la toata lumea?

De data asta iti propunem o salopeta eleganta, de seara, in tonuri de bej metalizat si irizatii fine care te pun intr-o lumina stylish. Tinuta de fata nu este indicata doar pentru petreceri sofisticate, evenimente mondene sau pentru distractia din noaptea dintre ani. Este la fel de potrivita si pentru o seara fabuloasa in club, alaturi de iubit sau de prietenii tai dragi.

Salopeta este cu pantaloni lungi, evazati, si top cu maneci bufante lungi, usor transparente. In talie este prinsa cu un cordon sclipitor din acelasi material cu restul tinutei iar decolteul in V este frumos subliniat de transparente seducatoare. Fiind o tinuta vestimentara de seara si cu pantaloni lungi este recomandat a se purta cu tocuri inalte pentru o aparitie traznet.

  • culoare: Bej metalizat

  • salopeta eleganta de dama

  • lungime: 160 centimetri

Material: Poliester si elastan

Salopeta Maya Beige face parte din categoria Salopete, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Salopeta Maya Beige va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: M L XL XXL 3XL(46)

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Salopeta Maya Beige este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Salopete pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie visinie cu flori traditionala in clos 159 Lei

Rochie din satin turcoaz midi in clos accesorizata cu cordon - StarShinerS 33999 Lei

Rochie Sabrina neagra cu imprimeuri florale albastre 17099 Lei

Rochie LaDonna neagra cu umeri supradimensionati si curea in talie 28999 Lei

Rochie StarShinerS office tip creion din material elastic cu accesoriu metalic si buzunare 17099 Lei

Artista rochie neagra scurta in clos de ocazie maneci transparente 28499 Lei

Rochie Jessica roz cu imprimeu floral galbene 28999 Lei

Rochie Green Seeing 99 Lei

Rochie Elena alba in stil traditional 199 Lei

Rochie de ocazie navy eleganta cu dantela 14175 Lei