Rochie De Ocazie Bordo Luxurious


   |  recenzii
149 lei    La cos

Detalii produs

NST047R

Aceasta rochie de ocazie visinie din catifea este intruchiparea perfectiunii iar femeia ce o va purta se va evidentia de toate celelalte prezente feminine de la petrecerea la care va participa de sarbatori sau cu o alta ocazie speciala. Este o rochie de ocazie de un bordo minunat, de lungime medie, pana la genunchi, cu maneci trei sferturi, care se aseaza minunat pe corp, urmarind liniile acestuia si complimentand orice nuanta de piele si de par. Orice femeie trebuie sa detina o astfel de rochie de seara bordo fermecatoare de-a dreptul, deoarece culoarea aceasta poate face minuni atat printre celelalte femei, cat si printre barbati. Asadar, daca esti invitata la o petrecere speciala de cineva pe care il placi, alege aceasta rochie si il vei impresiona cu siguranta. Culoarea Bordo exprima pasiune si senzualitate, in timp ce catifeaua te va face sa te simti foarte confortabil in pielea ta, dandu-ti ocazia sa stralucesti toata seara si sa socializezi fara probleme. 

  • culoare: Bordo
  • rochie eleganta de ocazie
  • cu perle in zona gatului
  • decolteul rotund
  • manecile trei sferturi
  • inchidere prin fermoar la spate
  • lungimea rochiei: 91 centimetri

Material: 95% Poliester; 5% Elastan

FABRICAT IN ROMANIA

Rochie De Ocazie Bordo Luxurious face parte din categoria Rochii de ocazie, este un produs original pe care-l puteti cumpara online conform ofertei curente pusa la dispozitia dumneavoastra de magazinul Fashion 24.
Produsul Rochie De Ocazie Bordo Luxurious va este oferit de catre magazinul nostru in urmatoarea combinatie de marimi: S M L XL

Daca totusi inca nu ati decis ca produsul Rochie De Ocazie Bordo Luxurious este exact articolul de care aveti nevoie, atunci va invitam sa cautati in categoria Rochii de ocazie pentru a vizualiza intreaga gama de produse pe care Fashion 24 v-o pune la dispozitie.

Rochii dama asociate


Rochie Britney Navy 18675 Lei

Rochie Purple Velvet 9675 Lei

Rochie MBG neagra tip sacou cu franjuri in talie si pe umar 42999 Lei

Rochie MBG gri in carouri cu dantela la maneci si baza rochiei 37999 Lei

Rochie Lariss galben mustar cu buline si volanase 33999 Lei

Rochie Simona rosie accesorizata cu volanas 14219 Lei

Rochie Eliza bleumarin accesorizata cu broderie la bust 8799 Lei

Cercei Herta aurii cu strasuri 10399 Lei

Rochie White Edition 10875 Lei

Compleu Blue Skirt 119 Lei